Devil's food cake

Devil aja suka apalagi saya. huahahahaha.....

Bikinnya gampang...rasanya nyoklat banget. Dan yang penting kezia dan hubby sangat doyan...iyalah coklat !!!. Sebenarnya saya punya banyak sekali resep devil's food cake ini dari berbagai versi, tapi kali ini saya nyoba yang baru...hasil browsing dan blog walking dalam upaya mengatasi kitchen blue. ;))


Devil's food cake
source : chockylit

Ingredients :
2 cups flour
2 cups sugar
1/2 cup unsweetened cocoa powder
1-1/2 tsp baking soda
1-1/2 cup milk
1/2 cup butter
2 tsp vanilla
2 eggs

Reheat oven to 350 F degree.
1. Measure out everything but the eggs directly into your mixer bowl
2. Mix on low speed just untill incorporated
3. Beat on high speed for 2 minutes
4. Add eggs, beat on high speed again for 2 minutes
5. Bake for about 20-25 minutes until a toothpick comes out clean.
Let cool slightly in the pan then transfer to a rack to cool completely before frosting. Give chocolate buttercream or chocolate ganache for topping.

Email to others   Share


3 Comments :

Anonymous ita said...

ini juga gw sukaaaa. Bikinin duong kalo nanti elo di jakarta yaaa. Janji lho !!!

July 27, 2007 at 7:39 PM  
Anonymous deci said...

Ninaaa, mau dong diajarin bikin cake dan pudding. It looks yummy !!!

July 27, 2007 at 7:41 PM  
Blogger Nina said...

ita & deci, coba aja belajar bikin sendiri semuanya gampang kok.

July 30, 2007 at 9:23 PM  

Post a Comment


Backlinks:


Create a Link

Back to Main Page